For børn & unge, Kurser & workshops

Efterårets KunstLab (11-15 år)

 • Dato
  Onsdag 20. september
 • Tid
  Kl. 16:00 - 18:00
 • Sted
  Børnehuset
 • Pris
  Kr. 1600 (+ gebyr kr. 10)

Natur, mennesker og forførende materialer er i fokus på efterårets billedskole. Her vil du få mulighed for at bruge din fantasi og skaberkraft, når du eksperimenterer med både maleri, tegning, skulptur og grafik.

KØB BILLET

Prisen er inkl. materialer. Bemærk, at billet for medlemmer af Louisiana Klubben er kr. 1400 (+ gebyr kr. 10).

Med Louisianas kunstformidler starter du eftermiddagen med at gå på opdagelse i de aktuelle udstillinger med farverige malerier af den dominikansk-fødte, New York City-baseret kunstner Firelei Báez samt arkitektur fra Kenya med Cave_bureau. Museets mangfoldige samling og Skulpturparken kommer også i spil. Her taler I sammen om værkerne, og efterfølgende i værkstedet arbejder du med de materialer og teknikker, som kunstnerne gør brug af.

Hvor og hvornår?

Efterårets KunstLab for de 11-15-årige foregår onsdage fra kl. 16-18 med start 20. september. Billedskolen løber over i alt 9 uger (med pause i efterårsferien) og slutter med en fernisering lørdag 25. november, hvor familie og venner er velkommen.

Firelei Báez

Relateret udstilling

Firelei Báez How to slip out of your body quietly, 2018 Courtesy kunstneren og James Cohan, New York.

Gennem farverige, symbolladede malerier og installationer skaber dominikansk-amerikanske Firelei Báez (f. 1981) nye fortællinger om kultur og identitet.