For børn & unge, Kurser & workshops

(Aflyst) Efterårets tegneskole (8-12 år)

 • Dato
  Onsdag 21. september
 • Tid
  Kl. 15:30 - 17:30
 • Sted
  Børnehusets værksteder
 • Pris
  Kr. 1400 (+ gebyr kr. 10)

Har du lyst til at fordybe dig i tegning og forskellige tegneteknikker? Så er efterårets tegneskole noget for dig.

KØB BILLET

Prisen er inkl. materialer. Bemærk, at billet for medlemmer af Louisiana Klubben er kr. 1200 (+ gebyr kr. 10).

På efterårets tegneskole vil du eksperimentere med tegning og udforske værker i museets aktuelle udstillinger med den amerikanske kunstner Alex da Corte, der arbejder med både maleri, skulptur, installation og video, samt den store efterårsudstilling Tyskland 1920’erne – Neue Sachlichkeit, der fylder hele museets Sydfløj og blander maleri, tegning, foto, arkitektur, design, film, teater, litteratur og musik.

I værkstederne arbejdes der med forskellige tegneøvelser og eksperimenter i forskellige formater og størrelser. Du vil komme til at prøve kræfter med tegneteknikker med både kul, blyant, kridt, tusch, akvarel samt tryk, hvor du undersøger de grafiske virkemidler som positiv/negativ og gentagelsen.

Eftermiddagen starter i udstillingerne, hvor I vil snakke sammen om værkerne, og efterfølgende tegne indtryk i en skitsebog. Efterfølgende går I samlet i værkstedet og arbejder videre.

Hvor og hvornår?

Forårets tegneskole for de 8-12-årige-årige foregår onsdage fra kl.15.30-17.30 med første gang d. 21. september. tegneskolen løber over i alt 9 uger (med pause i efterårsferien) og slutter med en fernisering lørdag d. 26. november, hvor familie og venner er velkommen.

Alex Da Corte

Relateret udstilling

Et visuelt brag af en udstilling med en af de yngre stjerner på den internationale kunstscene. Alex Da Corte (f. 1980) arbejder med både maleri, skulptur, video og installation.