For børn & unge, Kurser & workshops

Efterårets tegneskole (8-12 år)

 • Dato
  Onsdag 20. september
 • Tid
  Kl. 15:30 - 17:30
 • Sted
  Børnehusets værksteder
 • Pris
  Kr. 1500 (+ gebyr kr. 10)

Har du lyst til at fordybe dig i tegning og forskellige tegneteknikker? Så er efterårets tegneskole noget for dig.

KØB BILLET

Prisen er inkl. materialer. Bemærk, at billet for medlemmer af Louisiana Klubben er kr. 1300 (+ gebyr kr. 10).

På efterårets tegneskole vil du komme til at eksperimentere med tegning og udforske værker i museets udstillinger med Firelei Báes’ symboladede malerier og den arkitektoniske tegnestue Cave_bureaus spændende installationer samt værker fra museets samling både inde og ude.

I værkstederne arbejdes der med forskellige tegneøvelser og eksperimenter i forskellige formater og størrelser. Du vil komme til at prøve kræfter med tegneteknikker med både kul, blyant, kridt, tusch, akvarel samt tryk, hvor du undersøger de grafiske virkemidler som positiv/negativ og gentagelsen.

Eftermiddagen starter i udstillingerne, hvor I vil snakke sammen om værkerne, og efterfølgende tegne indtryk i en skitsebog. Efterfølgende går I samlet i værkstedet og arbejder videre.

Hvor og hvornår?

Efterårets tegneskole for de 8-12-årige-årige foregår onsdage fra kl.15.30-17.30 med første gang 20. september. Tegneskolen løber over i alt 9 uger (med pause i efterårsferien) og slutter med en fernisering lørdag 2. december, hvor familie og venner er velkommen.