For børn & unge, Kurser & workshops

Efterårets tegneskole
(8-12 år)

 • Dato
  Onsdag 22. september
 • Tid
  Kl. 15:30 - 17:30
 • Sted
  Børnehusets værksteder
 • Pris
  Kr. 1300 (+ gebyr kr. 10)

Har du lyst til at fordybe dig i tegning og forskellige tegneteknikker? Så er efterårets tegneskole noget for dig.

Tegneskolen er udsolgt.

På efterårets tegneskole vil du være med til at eksperimentere med tegning og udforske enkelte værker i museets aktuelle udstillinger med Mamma Andersson, Pia Arke og Mika Rottenberg og fra samlingen.

Du vil arbejde med processer og eksperimenter indenfor tegning med forskellige formater og størrelser, og tegne med kul, blyant, kridt, tusch, akvarel samt tryk, hvor du undersøger de grafiske virkemidler som positiv/negativ og gentagelsen. Du vil blive introduceret til klassiske tegneteknikker samt afprøvning af nyere teknikker.

Med Louisianas kunstformidler går du på opdagelse i udstillingerne, hvor I snakker sammen om værkerne, og du tegner dine indtryk i skitsebogen. Efterfølgende går I i værkstedet og arbejder videre.

Tegneskolen er arrangeret under hensyn til Sundhedsstyrelsens retningslinjer for afstand og hygiejne.

Hvor og hvornår?

Efterårets tegneskole foregår onsdage fra kl.15.30-17.30 med første gang d. 22. september. Tegneskolen løber over i alt 9 uger (med pause i eftersårsferien) og slutter med en fernisering lørdag d. 4. december kl.11, hvor familie og venner er velkommen.

Mere for børn og unge

Se hele kalenderen

Mamma Andersson

Relateret udstilling

Mamma Anderssons malerier er både forførende og foruroligende. Her er skønhed, sårbarhed og følsomhed, men også afgrunde.