For børn & unge

Efterårsferie i Børnehuset

 • Dato
  Sluttet
 • Tid
  Kl. 11:00 - 18:00
 • Sted
  Børnehuset
 • Pris
  Gratis

Fra 14.-22. oktober kan du tage hele familien med på efterårsferie i Børnehuset, som byder på masser af sjove aktiveret både inde og ude. Alle aktiviteter er gratis. Bemærk, at børn og unge under 18 år har gratis entre til museet og Børnehuset.

Efterårsferiens åbningstider i Børnehuset: lørdag 14. til og med søndag 22. oktober kl. 11-18. Enkelte værksteder lukker kl. 17.30. Se program herunder.

Bemærk, at museet har åbent om mandagen 16. okt.

Besøg fra børnehaver, SFOer, fritidshjem mm er velkomne i løbet af efterårsferien, vi gør dog opmærksom på, at I skal melde jeres ankomst. Det gør I ved at skrive til booking@louisiana.dk.

Tag hele familien med

Sammen med DRC Dansk Flygtningehjælp kan du i efteråret være med til at give et hjem til mennesker på flugt. Kom og tegn dit bud på et hjem og støt kampagnen ’Tegn et hjem’ - eller gå på opdagelse i Søhaven, hvor du kan komme indenfor i et midlertidigt flygtningehjem, som vi har opstillet i samarbejde med DRC Dansk Flygtningehjælp og Lifeshelter.

I Søhaven kan I også hygge jer om bålet med bage snobrød, og i de åbne værksteder er der mulighed for at afprøve forskellige teknikker inden for tegning, skulptur og maleri. Sammen kan I gå på opdagelse i vores udstillinger på en familieomvisning eller med en efterårsferie-tegnekonkurrence under armen.

Alle feriens aktiviteter er gratis og fordelt over Børnehusets tre etager samt i Søhaven.

Særlige aktiviteter i ferien

Familieomvisning for de 4-16-årige kl. 11.30
Kom med rundt i udstillingen med monumentale og symbolladede malerier og installationer skabt kunstneren Firelei Báez. Tilmelding sker i Børnehuset på dagen.

Snobrød i Søhaven kl. 12-16
Hvis vejret tillader det, kan du forme og spise dit eget snobrød i Søhaven.

Efterårsferie-konkurrence
Gå på opdagelse i kunstneren Ragnar Kjartanssons musikalske univers og bliv inspireret til at tegne din egen rockstjerne. Du kan deltage i konkurrencen om spændende præmier fra Panduro.

Værksteder

Tegn et hjem kl. 11-17.30
Hvad betyder hjem for dig? Sammen med Dansk Flygtningehjælp (DRC) kan du være med til at give et hjem til mennesker på flugt. Tegn et hjem og deltage i konkurrencen om at få dit værk udstillet i Børnehuset.

Byg arkitekturen kl. 11-17.30
Inspireret af udstillingen med tegnestuen Cave_bureau – og med materialer fra den store, flettede installation – kan du bl.a. bygge dit eget drømmehus.

Portræt med kruseduller kl. 11-17.30
Lad dig inspirere af kunstneren Alberto Giacometti – og tegn et portræt af dig selv, eller af én som du kender, kun med kruseduller. Lad stregerne krydse hinanden og opdag, hvordan et ansigt kommer frem på papiret.

Stenplaneter kl. 11-17
Form store eller små planeter i ler og mal dem i fortryllende planetfarver inspireret af kunstneren Alicja Kwades otte stenskulpturer i Skulpturparken.

Mystiske væsener kl. 11-17
Den dominikansk-amerikanske kunstner Firelei Báez maler kvinder, der smelter sammen med dyr og planter, og bliver til magiske væsener. Mal selv kroppe med farverige fjer, eksotiske planter og masser af hår.

Alle materialer brugt i værkstederne er sponsoreret af Panduro.