Koncert

EKSTRA! Alvin Queen

 • Dato
  Fredag 30. oktober
 • Tid
  Kl. 18:00
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 375 (+ gebyr kr. 10)

En musikalsk rejse gennem jazzfortolkninger af repertoirer og genrer, som ikke tidligere er blevet “oversat” til jazz med trommeslager Alvin Queen og medlemmer af Niels Lan Doky International Jazz Collective.

Pris
Kr. 375 (+ gebyr kr. 10).
Bemærk, at koncertbilletten inkluderer entré til museet.

Køb billet.

1970’ernes New York Punk – koncert I
Den 30. oktober vil​ den legendariske trommeslager Alvin​ Queen (tidligere trommeslager for bl.a. Oscar Peterson, Horace Silver og George Benson) fremføre et Jazz/Take (jazzfortolkninger) af 1970​ ‘ernes New York Punk, herunder​ nyfortolkninger af sange af Talking Heads, Television, Blondie, Patti Smith og The Ramones. Til denne koncert medvirker bl.a. også den exceptionelle franske kontrabasvirtuos, François​ Moutin.

Niels Lan Doky International Jazz Collective (NLD IJC) producerer i oktober, november og december måned i samarbejde med museet tre unikke, eksklusive og innovative koncertprojekter. Tre af den moderne jazzhistories største afro-amerikanske trommeslagere – Alvin Queen, Lenny White & Terri Lyne Carrington – vil​ – i selskab med udvalgte medlemmer af NLD IJC – give en koncert hver, hvor de vil tag os på en musikalsk rejse gennem jazzfortolkninger af repertoirer og genrer, som ikke tidligere er blevet “oversat” til jazz.

Niels Lan Doky International Jazz Collective er en sammenslutning af prominente musikere fra Europa, Nordamerika og Sydamerika, som mødes regelmæssigt for at præsentere unikke og eksklusive jazzkoncerter, som ikke kan høres nogle andre steder. Kollektivet ledes af den danske pianist Niels Lan Doky, som af den internationale presse bl.a. er blevet kaldt “sin generations bedste pianist” og “en af de mest betydningsfulde pianister, som den europæiske jazzscene har fostret de seneste 45 år”.

Med
Alvin Queen percussion (US)
Gabor Bolla tenorsaxofon (UNG)
Calle Brickman piano (SE)
François Moutin kontrabas (F)

Koncerten er støttet af Augustinus Fonden, William Demant Fonden og Gangsted Fonden.

Flere koncerter

Se hele kalenderen