Koncert

(UDSOLGT) Billy Cobham

 • Dato
  Fredag 4. december
 • Tid
  Kl. 18:00
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 375 (+ gebyr kr. 10).

Oplev en aften med jazzfortolkninger af 1990'ernes Seattle Grunge med trommeslager Billy Cobham og medlemmer af Niels Lan Doky International Jazz Collective. Billy Cobham afløser Terri Lyne Carrington til jazz/take koncerten denne aften. 

Pris
Kr. 375 (+ gebyr kr. 10).
Bemærk, at koncertbilletten inkluderer entré til museet.

Koncerten er udsolgt

Grundet corona-pandemien og lægelige anbefalinger er Terri Lyne Carrington forhindret i at rejse på nuværende tidspunkt. Derfor vil Niels Lan Doky International Jazz Collective og Terri Lyne Carrington i samarbejde arbejde på et nyt program og en ny koncert sammen i 2021. Yderligere detaljer offentliggøres snarest muligt.

1990​’ernes Seattle Grunge – koncert III
Som afløser for Terri Lyne Carrington vil en af de mest legendariske mestre og stilskabere inden for jazz/fusionshistorien tiltræde. Ingen ringere end Billy Cobham har takket ja til vores invitation om at headline Jazz/Take koncerten. I samspil med pianisten Niels Lan Doky, den svenske bassist Lars Danielson og Mathias Heise på mundharmonika vil kvartetten fremføre Jazz/Takes af 1990’ernes Seattle Grunge med sange af Nirvana, Soundgarden, Alice In Chains, Pearl Jam og Temple Of The Dog.

Billetter, der allerede er købt til den oprindelige version af koncerten med Terri Lyne Carrington, forbliver automatisk fuldt gyldige til Billy Cobham uden behov for nogen yderligere handling. Billetkøbere, der købte inden den 21. oktober, og som i stedet ønsker refusion, kan skrive til nldinternationaljazzcollective@gmail.com.

Den panamansk-amerikanske jazztrommeslager, Billy Cobham, som blev optaget i Modern Drummer Hall of Fame i 1987 og Classic Drummer Hall of Fame i 2013, opnåede stor anerkendelse i slutningen af 1960’erne og begyndelse af 1970’erne for sit samarbejde med trompetisten Miles Davis og derefter med guitaristen John McLaughlins Mahavishnu Orchestra, og senere selv som eminent orkesterleder. Han er bredt anerkendt som en af de største og vigtigste trommeslagere nogensinde og hans eksplosive teknik har præget og prydet nogle af de tidligste og mest indflydelsesrige indspilninger i jazz/fusion genren.

Niels Lan Doky International Jazz Collective er en sammenslutning af prominente musikere fra Europa, Nordamerika og Sydamerika, som mødes regelmæssigt for at præsentere unikke og eksklusive jazzkoncerter, som ikke kan høres nogle andre steder. Kollektivet ledes af den danske pianist Niels Lan Doky, som af den internationale presse bl.a. er blevet kaldt “sin generations bedste pianist” og “en af de mest betydningsfulde pianister som den europæiske jazzscene har fostret de seneste 45 år”.

Koncerten er støttet af Augustinus Fonden, William Demant Fonden og Gangsted Fonden.

PRAKTISK INFO OM KONCERTER

Koncerten spilles uden pause.

Pladserne er nummererede og døren til salen åbnes 25 minutter inden arrangementet begynder – adgang via museets cafe (Vinterhaven). Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.

Flere koncerter

Se hele kalenderen