Louisiana Live

Den anden generations stemme - en aften med Babak Vakili

 • Dato
  Tirsdag 30. november
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsal
 • Pris
  Kr. 20 (inkl. gebyr) ekskl. entré til museet

Han er født og opvokset på Ydre Nørrebro, men har sine rødder i Iran. Hans arbejde med teater, radio, tv og musik skildrer hvordan det har været at vokse op i et samfund, hvor ens identitet er til konstant forhandling og hvor ens kulturelle ophav er sat under samfundets skarpe loop. 

BESTIL PLADS 

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr) – billetten inkl. ikke entré til museet

”Følelsen af at være andenrangs borger i sit eget land er en følelse, mange i min generation går rundt med.”

I årevis har han haft succes som rapperen bobby shams og hans tekster har været omkring Det Kongelige Teater. På det seneste har han stået bag populære og prisvindende udsendelser som podcasten Generationen og DR-serien Fredløs.

“I samfundet er farve et bur. Som fire vægge i en fængselscelle. Farve møder dig, uanset hvilken vej du vender dig. Den omringer dig. Sætter en ramme, for hvad du kan, og hvad du ikke kan. Prøver du at bevæge dig, forfølger den dig stædigt, som en lænke du ikke kan fravriste dig, som en skygge.“

Mød Babak Vakili og hør hans historie – hvad der optager ham, hvad han oplever som de største udfordringer og hvordan ord bliver til virkelighed.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.