Louisiana Live

Christina Rosendahl og Amerikanske filmdrømme

 • Dato
  Onsdag 18. november
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Mød den danske filminstruktør Christina Rosendahl, der er aktuel med filmen 'Vores mand i Amerika', til en snak om amerikanske (film)drømme før og nu.

BOOK PLADS

Billetpris er eksklusiv entré til museet. Pladsbestilling er nødvendig til dette event. Bemærk, at pladserne i salen er nummererede.

Det amerikanske valg understregede endnu engang vores endeløse fascination af USA. Vi drømmer, håber og længes, ligesom vi ængstes, ophidses og frygter sammen med amerikanerne.

Og da intet binder os mere til amerikanerne end deres film og tv-serier, er det oplagt at spørge filminstruktør Christina Rosendahl om vores amerikanske drømme før og nu. Hun har både studeret og arbejdet i USA, senest med den anmelderroste film ’Vores mand i Amerika’ om den tidligere ambassadør i USA Henrik Kauffmann.

Hvorfor tryllebinder amerikansk film os stadig? Hvordan udtrykker amerikanere og europæere sig forskelligt på lærredet? Og hvorfor ender amerikanske film helst lykkeligt? Mød Christina Rosendahl til en samtale om amerikanerne – og alle os andre.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med et begrænset antal deltagere. Salen fyldes halvt op med tomme pladser mellem hver reservation. Pladserne er nummererede, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via Vinterhaven. Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719 (ledsager bedes bestille plads via reservationslink ovenfor).

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.