Louisiana Live

En aften med Cavling-prisvinder Olav Hergel

 • Dato
  Tirsdag 18. april
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Det er en personlig historie. Olav Hergel er søn af Benedicte, der var gift med Louisianas grundlægger Knud W. Jensen, var en del af kredsen omkring Karen Blixen og blev ulykkelig forelsket i forfatteren Thorkild Bjørnvig.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

En tragisk historie, som Niels Barfoed for nogle år siden beskrev i den roste Benedicte – en skæbne. Men for Olav var Benedicte mor. En mor, der indhentes af livets mørke skygger, indlægges flere gange på psykiatrisk hospital og ender med at tage sit eget liv.

Mød den anerkendte og prisvindende journalist og forfatter Olav Hergel, der med Jeg husker dagen som lys har skrevet sin mest personlige bog hidtil. Om en mor og en søn, der hver især kæmper med tvangstanker og et sind, der gør livet svært.

Olav Hergel er journalist på Politiken og vandt den renommerede Cavlingpris for sine reportager om flygtningebørn på danske asylcentre. Han har tidligere skrevet bestsellerromanen Flygtningen (2006), der blev filmatiseret med Iben Hjejle i hovedrollen, samt Indvandreren (2010), Men vi blev onde (2012) og Punktum (2016).

 Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.