Klub

(Udsolgt) En aften med fotograf Henrik Saxgren

 • Dato
  Onsdag 2. februar
 • Tid
  Kl. 17:30
 • Sted
  Koncertsal
 • Pris
  Fra Kr. 20 (inkl. gebyr)

Han er én af landets mest kendte fotografer og har lavet reportage fra Sovjet, USA, Nicaragua, Sydkorea, Filippinerne, Israel, Vestbredden, Gaza, Tjekkoslovakiet og Rumænien.

KØB BILLET

PRIS: Medlemspris 20 kr. (inkl. gebyr). Pris for medlemsgæst 130 kr. (inkl. entré til museet og gebyr). Bemærk, at arrangementet er for medlemmer af Louisiana Klubben, samt medlemmers gæster.

Tidligere tog han billeder af mennesker og ville forandre verden. I dag finder han ro i naturen – både herhjemme og i det nordlige Grønland. Mød Henrik Saxgren få dage inden han åbner udstillingen Vestkyst på HEART museet i Herning.

Vi viser filmportrættet af Saxgren, An intimate space, som Louisiana Channel producerede i 2021 – og følger op med en samtale om det, at se verden igennem et kamera og holde livet fast i billeder. Det er Marc-Christoph Wagner fra Louisiana Channel, som taler med Henrik Saxgren.

Arrangementet er for medlemmer af Louisiana Klubben, som denne aften også har mulighed for at reservere billetter til gæster.

Som medlem af Louisiana Klubben har du fri entré eller rabatteret entre til en række museer i Danmark og Norden – heriblandt fri entré til HEART i Herning.