Louisiana Literature

En aften med Hanya Yanagihara

 • Dato
  Tirsdag 11. april
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Hun opnåede verdensberømmelse og strøg ind på de internationale bestsellerlister med ’Et lille liv' i 2015. Nu er hun aktuel med romanen 'Til Paradis', der har fået ligeså overstrømmende anmeldelser. Mød Hanya Yanagihara i et arrangement, der også markerer en optakt til årets Louisiana Literature festival.


RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Hanya Yanagihara slog igennem internationalt med sin anden roman ‘Et lille liv’ i 2015, og kunne den følgende sommer opleves på Louisiana Literature. Nu er hun tilbage med romanen ’Til Paradis’, som har fået storslåede anmeldelser, blandt andet udråbte The Guardian den 730 sider lange roman til et mesterværk.

Ligesom i ’Et lille liv’ sætter Yanagihara scenen i New York, og tager igen læseren ind gennem mørke temaer – denne gang emner som kolonialisme, pandemier og racisme. Og med kontrafaktisk historieskrivning som greb tilføjer hun nye tankevækkende perspektiver på vores samtid.

’Til Paradis’ er inspireret af forfatteren Henry James og handler om Amerika og den amerikanske drøm og ikke mindst om forestillingen om dét paradis, titlen indikerer. Yanagihara væver intelligent tre spor sammen med 100 års mellemrum: 1893, 1993 og 2093, men igennem hele romanen rives læseren med af stærke skildringer af mennesker, der drives af frygt, kærlighed, skam og ensomhed.

Hanya Yanagihara er født i Los Angeles i 1974 og opvokset på Hawaii. Hun bor og arbejder i New York.

Forfatteren bliver interviewet af Elisabeth Skou Pedersen, ph.d i litteraturhistorie, skribent og foredragsholder. Samtalen foregår på engelsk.

Louisianas litteraturfestival afholdes i år fra 17-20 august.

 

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.