Louisiana Live

Hvad er frihed?

 • Dato
  Torsdag 11. november
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 (ekskl. entré til museet)

Den internationalt anerkendte debattør og forfatter Lea Ypi gæster LIVE i anledning af, at hendes bog ’Fri’ udkommer på dansk. Her skildrer hun sin opvækst i det kommunistiske Albanien samt de omvæltninger, forhåbninger og desillusioner, som Murens fald førte med sig.

BESTIL PLADS

Pris: Kr. 20 ekskl. entré til museet.

Hun er én af de mest markante stemmer i den internationale samfundsdebat i dag, skriver regelmæssigt klummer i britiske The Guardian og sammenlignes ofte med franske Thomas Piketty. Hendes anmelderroste erindringer ’Fri’, der nu udkommer på dansk, beskriver en opvækst i det kommunistiske Albanien samt de omvæltninger, forhåbninger og desillusioner, som Murens fald i 1989 førte med sig.

’Fri’ er således blevet andet og mere end et personligt tilbageblik. Bogen er en refleksion over hvad det vil sige at være menneske i dagens vestlige samfund samt de skyggesider, vores frihedsidealer også medfører.

Mød Lea Ypi (f. 1979), der er professor i politisk teori ved London School of Economics. Hun har udgivet en lang række bøger om kapitalisme, globalisering, migration og kolonialisme og har modtaget adskillige priser for sin forskning. ’Fri’ er indstillet til årets Baillie Gifford Prize, som er Storbritanniens mest prestigefyldte for nonfiktion.

Samtalen foregår på engelsk

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.