Louisiana Live

En aften om det nye museum FLUGT

 • Dato
  Tirsdag 21. juni
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entre til museet

Den 25. juni indvier Dronningen museet FLUGT – Refugee Museum of Denmark. Mød direktøren bag det nye museum.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr) bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Museet, der ligesom det nærliggende Tirpitz er tegnet af den verdenskendte Bjarke Ingels Group (BIG), ligger i et område, der i slutningen af Anden Verdenskrig husede over 30.000 tyske flygtninge – svarende til Danmarks femtestørste by på det tidspunkt.

FLUGT vender dog ikke kun blikket tilbage, men fokuserer på et af de mest centrale spørgsmål i dag: Hvad driver mennesker på flugt? Hvilke historier tager de med sig? Hvordan er det at møde et nyt samfund – at falde til et sted, som er sikkert, men fremmed.

Mød Claus Kjeld Jensen, leder af Vardemuseerne og for nyligt valgt som formand for organisationen Danske Museer. Vi taler om ambitionerne for det nye museum, men også om museernes rolle generelt – deres opgave, formidling og rolle i samfundet anno 2022.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via museets cafe (Vinterhaven). Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.