Louisiana Live

En hyldest til livet

 • Dato
  Tirsdag 7. marts
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

For 12 år siden mistede filminstruktør Anne Wivel sin mand, den markante danske politiker Svend Auken, til kræft. Den sidste tid var han indlagt på palliativ afdeling på Bispebjerg hospital, og i sin nye dokumentarfilm besøger Anne Wivel den selvsamme hospicestue, hvor hun sagde farvel til ham. 

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

I filmen, ’Lige før døden’, skildrer Anne Wivel livet på hospice, for de døende, de pårørende og ikke mindst de sygeplejersker, som plejer patienterne og skal sørge for, at den sidste tid bliver så god og meningsfuld som muligt.

Denne aften fortæller filminstruktør Anne Wivel om sit eget store tab i forbindelse med Svend Aukens død og om, hvordan fantastiske rammer og utrolige mennesker alligevel kan formå, i den allerstørste sorg, at skabe nærvær og mening.

Den roste filminstruktør er fascineret af portrætter og landskabet og har også fundet sit stof i kunstens og filosofiens verden. Blandt meget andet har hun tidligere lavet filmen ’Svend’ og i 2015 portrætfilmen ‘Mand falder’, hvor hun beskrev, hvordan Per Kirkeby kæmpede med store udfordringer efter et fald.

’Lige før døden’ har premiere den 18. marts på CPH:DOX festivalen i København.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.