Louisiana Live

Ens fjende, ens ansvar

 • Dato
  Tirsdag 11. oktober
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

For sin roman om Margrethe I vandt hun Weekendavisens Litteraturpris, Politikens Litteraturpris samt DR Romanprisen. Det er således en af de store stemmer i dansk litteratur, der gæster koncertsalen denne aften.

RESERVER PLADS 

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr)
Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Denne aften hører vi om romanen Sange om stilhed og hjem, der fører os tilbage til slutningen af Anden Verdenskrig og spørgsmålet om, hvordan en kvart million tyske flygtninge skal behandles. Er de fjender? Eller mennesker i nød?

Anne Lise Marstrand-Jørgensen er før dykket ned i historien og har tegnet portrætter af andre epoker, liv og omstændigheder. Hvad betyder det for hende at se tilbage? Og hvorfor er det litteraturen, der bygger bro mellem tider og mennesker? Mød Marstrand-Jørgensen til en samtale med historie og historier i centrum.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.