Louisiana Live

Et mørkt kapitel

 • Dato
  Tirsdag 8. februar
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsal
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entre til museet

Det storslåede værk 'Under sejl. Til Asien, Afrika og Amerika' fortæller historien om de skæbner, der var en del af – eller ofre for – dansk langdistanceskibsfart for hundreder af år siden. Bogens forfatter, historikeren Erik Gøbel, er aftenens gæst.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr) bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Danmarks fortid som kolonimagt har været et af de mest omdiskuterede kapitler de seneste år, ikke mindst hvordan det mørke kapitel som slavehandlernation skal afspejles i vores nutid. Med historien om danske søfareres fjernsejlads og danske skibes rolle i den internationale slavehandel, er historiker Erik Gøbel dykket endnu længere ned i de grumme detaljer i 1600-1700-tallets slavehandel.

Mød Erik Gøbel og hør mere om de dramatiske (skæbne)historier, der er forbundet med dansk langdistancefart, og som han har samlet i sit nye, anmelderroste værk ‘Under sejl. Til Asien, Afrika og Amerika’.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.