Louisiana Live

(Udsolgt) Et nyt Europa?
- en aften med Marlene Wind og Vibe Termansen

 • Dato
  Tirsdag 22. marts
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsal
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entre til museet

Putins krig mod Ukraine har mødt en enslydende fordømmelse over hele den vestlige verden. Men i modsætning til tidligere er det ikke forblevet ved ord.

BESTIL PLADS
PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr) bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Sanktioner blev vedtaget overraskende hurtigt og effektivt. De mange mennesker, der flygter fra krigen, mødes med stor velvilje og solidaritet. Overalt på kontinentet vokser bevidstheden om, at vi er nødt til at tage et større ansvar for vores egen fremtid – om det så gælder forsvarsbudgetter eller den grønne omstilling.

Markerer Putins krig i virkeligheden et europæisk opbrud? Er det nu, at vi for alvor genopdager værdien af fred, frihed, samarbejdet og solidaritet? Er det et forandret Europa, der står tilbage, når krigen i Ukraine forhåbentlig snart har fundet en ende?

Mød to af Danmarks førende europæiske eksperter: Marlene Wind (foto), leder af Center for Europæiske Studier ved Københavns Universitet og rådgiver for EU’s udenrigsminister Josep Borrell, samt Vibe Termansen, historiker, mangeårigskribent for Weekendavisen og forfatter til den anmelderroste bog Kampen om Centraleuropa.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via museets cafe (Vinterhaven). Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.