Louisiana Live

Eva Smith - når ret skal være ret

 • Dato
  Torsdag 26. november
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

'Jeg håber, jeg har gjort en forskel' lyder titlen på jurist, professor emerita Eva Smiths nye erindringer. Mød en af vores fremmeste forkæmpere for retsikkerhed og menneskerettigheder.

RESERVER PLADS

Billetpris er eksklusiv entré til museet. Pladsbestilling er nødvendig til dette event. Bemærk, at pladserne i salen er nummererede.

Måske er hun den mest markante stemme i Danmark, når både retsstaten og grundlæggende retsprincipper skal forsvares. Og sikke en stemme hun har!

Eva Smith er datter af tidligere justits- og indenrigsminister Hans Hækkerup, men allerede som ung besluttede hun sig for, at hun ville være sig selv og ikke ministerdatter.

I 1990 blev hun Danmarks første kvindelige jura-professor og igennem årene har hun aldrig veget tilbage for en offentlig kontrovers, når retssikkerheden og menneskerettigheder skulle forsvares – i Danmark og internationalt.

I sidste måned udkom erindringsbogen ‘Jeg håber, jeg har gjort en forskel’. Mød enestående Eva Smith og hør hende reflektere over sit liv og de kampe, hun har taget.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes for tiden med et begrænset antal deltagere. Salen fyldes kun halvt op med tomme pladser mellem hver reservation.

Pladserne er nummererede og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet begynder – adgang via Vinterhaven. Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen. Bemærk, at der skal bæres mundbind (eller visir) på museet, indtil du sidder på din plads i salen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719 (ledsager bedes bestille plads via reservationslink ovenfor).

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Med opfordring til vores gæster om at melde afbud, hvis de er forhindrede, håber vi løbende at kunne frigive eventuelle afbudspladser her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for tæt på arrangementets begyndelse til at kunne nå at frigive dem – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementet går i gang.