Louisiana Live

Eva Smith - når ret skal være ret

 • Dato
  Torsdag 26. november
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

'Jeg håber, jeg har gjort en forskel' lyder titlen på jurist, professor emerita Eva Smiths nye erindringer. Mød en af vores fremmeste forkæmpere for retsikkerhed og menneskerettigheder.

RESERVER PLADS

Billetpris er eksklusiv entré til museet. Pladsbestilling er nødvendig til dette event. Bemærk, at pladserne i salen er nummererede.

Måske er hun den mest markante stemme i Danmark, når både retsstaten og grundlæggende retsprincipper skal forsvares. Og sikke en stemme hun har!

Eva Smith er datter af tidligere justits- og indenrigsminister Hans Hækkerup, men allerede som ung besluttede hun sig for, at hun ville være sig selv og ikke ministerdatter.

I 1990 blev hun Danmarks første kvindelige jura-professor og igennem årene har hun aldrig veget tilbage for en offentlig kontrovers, når retssikkerheden og menneskerettigheder skulle forsvares – i Danmark og internationalt.

I sidste måned udkom erindringsbogen ‘Jeg håber, jeg har gjort en forskel’. Mød enestående Eva Smith og hør hende reflektere over sit liv og de kampe, hun har taget.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med et begrænset antal deltagere. Salen fyldes halvt op med tomme pladser mellem hver reservation. Pladserne er nummererede, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via Vinterhaven. Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719 (ledsager bedes bestille plads via reservationslink ovenfor).

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.