Louisiana Live

Evigheden i et siv

 • Dato
  Tirsdag 30. august
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Irene Vallejo. Foto: @Santiago Basallo.

Vi byder velkommen til årets første LIVE med den spanske forfatter Irene Vallejo til en samtale om, hvorfor hun mener, at "opfindelsen af bøger måske har været menneskehedens største triumf."

Irene Vallejo elsker bøger. Og det har hun gjort lige siden hendes far læste Homers Odysseen og andre klassiske fortællinger for hende som godnat læsning. I dag har hun en ph.d. i oldtidskundskab, skriver klummer for Spaniens største avis, El País, og så har hun skrevet bogen om alle bøger – en international bestseller, som New York Times betegnede som både ”fremragende” og ”unik”.

Nu kommer forfatteren til Evigheden i et siv til Danmark og vi har inviteret hende til at åbne efterårets LIVE-sæson. Følg hendes rejse fra biblioteket i Alexandria, hvor hele verdens viden skulle samles, til bogens status og værdi i samfundet i dag. Selv er Irene Vallejo ikke i tvivl: “Opfindelsen af bøger har måske været menneskehedens største triumf. Bøger er vores allierede i kampen for at bevare det, der er mest dyrebart: vores bedste ideer, karakterer og historier. Og i tider med usikkerhed og angst kan læsning være et vidunderligt redskab til at gentænke fremtiden.”

Arrangementet foregår på engelsk.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.