Louisiana Live

Falder Europa fra hinanden? En aften med Asle Toje

 • Dato
  Torsdag 5. maj
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entre til museet

Nordmanden Asle Toje har læst på universiteterne Cambridge og Columbia. Som medlem og næstformand af den norske Nobelpriskomité er han med til at tildele fredsnobelprisen.

BESTIL PLADS
PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr) bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Han er en flittig rejsende, hvis indtryk og iagttagelser hans fastholder i elegante essays, der igennem årene er blevet publiceret i bl.a. Weekendavisen og som ifølge en begejstret anmelder ”bladrer sig frem helt af sig selv”.

Nu har Toje udgivet Mellemspil – Historien om tiåret, da Europa brast 2010-2020. Bogen indeholder en række reportager fra Europa, der ifølge Toje er ved at falde fra hinanden grundet globaliseringen og en manglende tro på egne værdier. Men er det sådan? Viser reaktionen på krigen i Ukraine ikke det stik modsatte?

Mød Asle Toje og hør ham fortælle om et kontinent et sted mellem sammenbrud og genfødsel.

VÆRT: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via museets cafe (Vinterhaven). Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.