Louisiana Live

Fange i Putins
Kvindecelle nr. 3

 • Dato
  Torsdag 1. september
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Mød den russiske forfatter og regimekritiker Kira Jarmysj, der i sin nye roman 'Utrolige hændelser i kvindecelle nr. 3' spejler det russiske samfund i dag.

Hun er kendt som oppositionspolitikeren Aleksej Navalnyjs talsmand og sad ved siden af ham i det fly, hvor han blev forgiftet. Selv er hun én af Vladimir Putins skarpeste kritikere og måtte forlade Rusland efter flere måneder i fængsel og husarrest. Nu har hun skrevet den anmelderroste roman Utrolige hændelser i kvindecelle nr. 3, som spejler det russiske samfund i dag.

Mød 32-årige Kira Jarmysj til en samtale om at være vokset op i Putins Rusland, om at konfrontere hans magtapparat samt udsigterne til at Jarmysjs egen generation en dag kan vende hjem til et åbent demokrati.

Samtalen foregår på russisk og dansk, og bliver tolket af Marie Tetzlaff, journalist, forfatter, oversætter og Ruslandkender.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.