Louisiana Live

Farvel til 'Mutti'

 • Dato
  Tirsdag 14. september
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20

En aften om den afgående kansler og det forestående tyske valg – aftenens gæst er Ralph Bollmann fra Frankfurter Allgemeine Zeitung, der netop har udgivet en anmelderrost biografi om Angela Merkel.

RESERVER PLADS

Pris: Kr. 20 ekskl. entré til museet

Efter 16 år ender Angela Merkels tid som kansler. Hun er den første i Forbundsrepublikkens historie, der træder tilbage fra posten af egen fri vilje. Men hvilke spor efterlader hun sig – både i Tyskland, Europa og i verden? Hvem bliver hendes efterfølger? Og hvad kan vi herhjemme forvente af vores nabo mod syd efter valget den 26. september?

Mød Ralph Bollmann fra Frankfurter Allgemeine Zeitung, der netop har udgivet en anmelderrost biografi om Angela Merkel og hendes tid som kansler. Bollmann er én af Tysklands førende politiske analytikere og gæster Louisiana LIVE midt under slutspurten af den tyske valgkamp. Samtalen føres på engelsk.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.