Artist talk

(Udsolgt) Filmvisning og talk med Marina Abramović

 • Dato
  Søndag 3. april
 • Tid
  Kl. 15:00
 • Sted
  Koncertsal
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Den legendariske, serbiske performancekunstner Marina Abramović gæster Louisianas koncertsal i anledning af en ny dokumentarfilm, der handler om Abramović og hendes samarbejdspartner og ex-kæreste, den tyske kunstner Ulay, som døde i 2020.

Arrangementet er desværre udsolgt
PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr) bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Deres forhold varede 12 år, hvor de skabte performances, som nu er gået over i historien. Samtidig udviklede de et stærkt kærlighedsforhold, som endte i et brud. I en ny 95 minutter lang dokumentarfilm produceret af Louisiana Channel mødes Abramović og Ulay for første gang i 30 år foran et kamera og fortæller historien om deres arbejde, og hvad det var, der skete mellem dem.

Filmen, som har fået titlen ‘No Predicted End’, vil blive vist i museets koncertsal. Efterfølgende vil der være en talk mellem Marina Abramović og Tine Colstrup, som i 2017 kuraterede Louisianas store retrospektive udstilling med Marina Abramović under titlen ‘The Cleaner’.

Bemærk venligst, at talk og film foregår på engelsk.

‘No Predicted End’ har verdenspremiere på årets udgave af CPH:DOX-festivalen, der finder sted fra 23.marts – 3.april.

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via museets cafe (Vinterhaven). Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.

Se filmen på CPH:DOX

Se hele kalenderen