Kurser & workshops

Firelei Báez - maleri og kulturelle identiteter

 • Dato
  Torsdag 23. november
 • Tid
  Kl. 10:30 - 14:30
 • Sted
  Vi mødes i indgangen
 • Pris
  Varierer 300-495 kr. (+ 10 kr. gebyr)

Den dominikansk-amerikanske maler Firelei Báez kredser i sit smukke og poetiske værk om kolonihistorie og kulturel identitet og mixer inspiration fra historiske begivenheder, science fiction og folkeeventyr i poetiske og farvestærke værker.

KØB BILLET
Pris:
Alm. pris: 495 kr. Medlemspris: 445 kr. (Klubkort skal fremvises ved indgangen til arrangementet) Studiepris: 300 kr. (Husk studiekort)
Priser er inkl. entré til museet, kaffe og vand.
Bemærk, priser tillægges 10 kr. billetgebyr.

På kunstkurset skal vi se nærmere på hendes referencer og inspirationskilder og på andre kunstnere, der også interesserer sig for det post-koloniale, f.eks. danske Jeannette Ehlers, dansk-grønlandske Pia Arke og den grønlandske fotograf Inuuteq Storch. Alle er de optagede af, hvordan vi skaber nye, mere nuancerede billeder af hinanden med erfaringer på tværs af historie, nationalitet og etnicitet.

Vi starter dagen i udstillingen og bliver introduceret til Firelei Báez og hendes værk og senere på dagen dykker vi ned i eksempler på andre kunstnere, der som Báez er interesserede i det post-koloniale.

PRAKTISK 

Kurset varer én dag og foregår i Louisiana Møderum, hvor der kun er tilgang via trapper. Vi mødes i indgangen. Husk studiekort eller medlemskort hvis din billet kræver det. Der er 1 times frokostpause.

Firelei Báez

Relateret udstilling

Firelei Báez How to slip out of your body quietly, 2018 Courtesy kunstneren og James Cohan, New York.

Gennem farverige, symbolladede malerier og installationer skaber dominikansk-amerikanske Firelei Báez (f. 1981) nye fortællinger om kultur og identitet.