Louisiana Live

Flugt - mød filmskaber Jonas Poher Rasmussen

 • Dato
  Torsdag 7. april
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsal
 • Pris
  Kr. 20 (inkl. gebyr) prisen er eksklusiv entré til Louisiana

Hans animerede dokumentarfilm om 36-årige Amin, der flygter fra borgerkrigen i Afghanistan og efter fem år kommer til Danmark, har taget verden med storm.

BESTIL PLADS
PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr) bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Flugt har allerede vundet et hav af internationale filmpriser og var nomineret til en Oscar i hele tre kategorier – nemlig for bedste internationale film, bedste dokumentarfilm og bedste animationsfilm. En historisk bedrift.

Men hvem er manden bag det hele? Kom og mød Jonas Poher Rasmussen, hvis filmkarriere blev sat i gang af et uventet fund, en filminstruktør som nyder ensomheden, og alligevel endte midt i Hollywood, fordi han er god til at fortælle historier, selv de svære af slagsen.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via museets cafe (Vinterhaven). Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.