Kurser & workshops

Fokus på kreativitet

 • Dato
  Tirsdag 16. januar
 • Tid
  Kl. 10:30 - 14:30
 • Sted
  Vi mødes i indgangen
 • Pris
  Varierer 300-495 kr. (+ 10 kr. gebyr)

Aura Rosenberg, "Ann Craven/Chelsea" 1996

Er kreativiteten noget fundamentalt menneskeligt? Er vi gode nok til at dyrke den? Og hvad betyder den for os selv og for samfundet?

KØB BILLET
Pris:
Alm. pris: 495 kr. Medlemspris: 445 kr. (Klubkort skal fremvises ved indgangen til arrangementet) Studiepris: 300 kr. (Husk studiekort)
Priser er inkl. entré til museet, kaffe og vand.
Bemærk, priser tillægges 10 kr. billetgebyr.

På kurset går vi i dybden med Louisianas store udstilling ‘Det uerstattelige menneske,’ der diskuterer vilkår for kreativitet på et tidspunkt, hvor mange mener, at den kunstige intelligens med tiden vil overtage og overgå menneskets kreative evner. Som i udstillingen diskuteres spørgsmålene på kurset gennem alt fra kunst og litteratur til psykologi og naturvidenskab.

Vi fordyber os i udstillingens forskellige kapitler, og vi skal også omkring både kedsomhed, overspringshandlinger og den dybe søvn.

PRAKTISK
For kunstkurset står Louisianas kunstformidlere Danilo Krstajic & Helle Søndergaard.
Kurset varer én dag og foregår i Louisiana Møderum, hvor der kun er tilgang via trapper. Vi mødes i indgangen. Husk studiekort eller medlemskort hvis din billet kræver det. Der er 1 times frokostpause.

Det uerstattelige menneske

Relateret udstilling

Stor tema udstilling, der søgte at indkredse fænomenet kreativitet som noget grundlæggende og definerende for, hvad det vil sige at være menneske - ikke mindst i en tid med kunstig intelligens.