Kurser & workshops

(Udsologt) Forårets billedværksted (torsdage)

 • Dato
  Torsdag 9. marts
 • Tid
  Kl. 18:30 - 21:00
 • Sted
  Børnehusets værsksteder
 • Pris
  Kr. 1900 (+ gebyr kr. 10)

Mennesker, sanselige fortællinger og farver er i fokus på forårets billedværksted for voksne.

KØB BILLET

Prisen er inklusiv materialer. Bemærk, at billet for medlemmer Louisiana Klubben er kr. 1700 (+ gebyr kr. 10).

På efterårets billedværksted får du mulighed for at arbejde med kunsten med egne hænder og få en udvidet forståelse for forskellige kunstneriske metoder.

Vær med til at udforske værker i udstillingerne med Richard Prince, Dana Schutz og Niko Pirosmani samt museets samling og skulpturpark. Du vil i løbet af værkstedets 8 uger arbejde med en række forskellige udtryksformer inden for maleri, skulptur, tegning og grafik.

Aftenerne starter i udstillingerne, hvor museets kunstformidlere giver en introduktion til en kunstner og værk, og efterfølgende undersøges sammen værket nærmere, og hvordan det er skabt. I værkstedet vil du prøve kræfter med materialer og teknikker svarende til dem, som kunstnerne bruger. Det kræver ingen forkundskaber at deltage.

Hvor og hvornår?

Forårets billedværksteder for voksne foregår tirsdage, onsdage eller torsdage fra kl. 18.30-21.00. Torsdagsholdet (hold 3) starter 9. marts. Billedværkstedet løber over i alt 8 uger (med pause i påskeferien) og slutter med en fernisering onsdag 24. maj kl. 18.30.

Niko Pirosmani

Relateret udstilling

Historien om Pirosmani er gjort af mytestof: en skiltemaler og fattig vagabond, hvis enkle og lysende skildringer af folke- og dyreliv inspirerede avantgarden i starten af 1900-tallet.