Kurser & workshops

Forårets billedværksted (onsdage)

 • Dato
  Onsdag 21. april
 • Tid
  Kl. 18:30 - 21:00
 • Sted
  Børnehusets værksteder
 • Pris
  Kr. 1700 (+ gebyr kr. 10)

Sanselige fortællinger, vores forunderlige verden og forførende materialer er i fokus på forårets billedværksted.

KØB BILLET

Kr. 1700 (+ gebyr kr. 10). Medlemmer af Louisiana Klubben kr. 1500 (+ gebyr kr. 10).

Prisen er inklusiv materialer.

På forårets billedværksted er der mulighed for at bruge fantasi og skaberkraft, når der dykkes ned i forårets store udstilling MOR! Kom og vær med, når vi udforsker værker af Picasso, Heerup, Munch og Magritte samt nulevende kunstnere værker, der alle arbejder med emnet at give liv. Museets samling kommer også i spil og meget mere.

Aftenerne starter i udstillingerne, hvor museets kunstformidlere giver en introduktion til kunstner og værk, og efterfølgende undersøges værket nærmere i fællesskab. Derefter arbejdes i værkstedet med materialer og teknikker inden for bl.a. maleri, tegning og grafik.

Hvor og hvornår?

Forårets billedværksteder foregår tirsdage, onsdage eller torsdage fra kl. 18.30-21.00. Onsdagsholdet starter 21. april 2021. Billedværkstedet løber over i alt 8 uger og slutter med en fernisering torsdag 23. juni kl.18.30, hvor familie og venner inviteres.

Kurset kræver ingen forkundskaber. Alle kan være med.

Mor!

Relateret udstilling

En stor og rigt udfoldet fortælling om moderen og moderskabet i vestlig kunst og kultur – belyst gennem billedkunst, film, musik og litteratur.