Kurser & workshops

Forårets billedværksted (torsdage)

 • Dato
  Torsdag 4. marts
 • Tid
  Kl. 18:30 - 21:00
 • Sted
  Børnehusets værksteder
 • Pris
  Kr. 1700 (+ gebyr kr. 10)

Sanselige fortællinger, vores forunderlige verden og forførende materialer er i fokus på forårets billedværksted.

KØB BILLET

Kr. 1700 (+ gebyr kr. 10). Medlemmer af Louisiana Klubben kr. 1500 (+ gebyr kr. 10).

Prisen er inklusiv materialer.

På forårets billedværksted er der mulighed for at bruge fantasi og skaberkraft, når der dykkes ned i forårets store udstilling MOR! Kom og vær med, når vi udforsker værker af Egon Schiele, Edvard Munch og René Magritte samt nulevende kunstnere værker, der alle arbejder med emnet at give liv. Museets samling kommer også i spil og meget mere.

Aftenerne starter i udstillingerne, hvor museets kunstformidlere giver en introduktion til kunstner og værk, og efterfølgende undersøges værket nærmere i fællesskab. Derefter arbejdes i værkstedet med materialer og teknikker inden for bl.a. maleri, tegning og grafik.

Hvor og hvornår?

Forårets billedværksteder foregår tirsdage, onsdage eller torsdage fra kl. 18.30-21.00. Torsdagsholdet starter den 4. marts 2021. Billedværkstedet løber over i alt 8 uger (med pause i påskeferien) og slutter med en fernisering onsdag den 12. maj 2021 kl.18.30, hvor familie og venner inviteres.

Kurset kræver ingen forkundskaber. Alle kan være med.

Mor!

Relateret udstilling

En stor og rigt udfoldet fortælling om moderen og moderskabet i vestlig kunst og kultur – belyst gennem billedkunst, film, musik og litteratur.