For børn & unge, Kurser & workshops

Forårets KunstLab (11-15 år)

 • Dato
  Onsdag 28. februar
 • Tid
  Kl. 16:00 - 18:00
 • Sted
  Børnehuset
 • Pris
  Kr. 1600 (+ gebyr kr. 10)

Menneskets kreativitet og magiske malerier er i fokus på forårets KunstLab. Her vil du få mulighed for at bruge din fantasi og skaberkraft, når du eksperimenterer med både maleri, tegning, skulptur og grafik.

KØB BILLET

Prisen er inkl. materialer. Bemærk, at billet for medlemmer af Louisiana Klubben er kr. 1400 (+ gebyr kr. 10).

Med Louisianas kunstformidler starter du eftermiddagen med at gå på opdagelse i de aktuelle udstillinger om menneskets kreativitet på udstillingen Det uerstattelige menneske samt farverige og magiske malerier med kunstnerne Chaïm Soutine og Firelei Báez. Museets mangfoldige samling og Skulpturparken kommer også i spil. Her taler I sammen om værkerne, og efterfølgende i værkstedet arbejder du med de materialer og teknikker, som kunstnerne gør brug af.

Hvor og hvornår?

Forårets KunstLab for de 11-15-årige foregår onsdage fra kl. 16-18 med start 28. februar. Billedskolen løber over i alt 9 uger (med pause i påskeferien) og slutter med en fernisering søndag 5. maj, hvor familie og venner er velkommen.

Det uerstattelige menneske

Relateret udstilling

Stor tema udstilling, der søger at indkredse fænomenet kreativitet som noget grundlæggende og definerende for, hvad det vil sige at være menneske - ikke mindst i en tid med kunstig intelligens.