For børn & unge, Kurser & workshops

Forårets tegneskole (8-12 år)

 • Dato
  Onsdag 23. februar
 • Tid
  Kl. 15:30 - 17:30
 • Sted
  Børnehusets værksteder
 • Pris
  Kr. 1300 (+ gebyr kr. 10)

Har du lyst til at fordybe dig i tegning og forskellige tegneteknikker? Så er forårets tegneskole noget for dig.

KØB BILLET

Prisen er inkl. materialer. Bemærk, at billet for medlemmer af Louisiana Klubben er kr. 1200 (+ gebyr kr. 10).

På forårets tegneskole kan du eksperimentere med tegning og udforske værker i museets aktuelle udstillinger med den en russisk-franske kunstner Sonia Delaunay, der med sit arbejde fik maleriet ud af sin vante ramme og ud i hverdagslivet. Du vil også blive introduceret til den britiske kunstner Peter Cooks farvestrålende bylandskaber samt Louisianas mangfoldige samling.

I værkstederne arbejdes der med forskellige eksperimenter indenfor tegning og i forskellige formater og størrelser. Du vil komme til at prøve kræfter med tegneteknikker med både kul, blyant, kridt, tusch, akvarel samt tryk, hvor du undersøger de grafiske virkemidler som positiv/negativ og gentagelsen.

Med Louisianas kunstformidler går du på opdagelse i udstillingerne, hvor I snakker sammen om værkerne, og du tegner dine indtryk i skitsebogen. Efterfølgende går I i værkstedet og arbejder videre.

Hvor og hvornår?

Forårets tegneskole for de 8-12-årige-årige foregår onsdage fra kl.15.30-17.30 med første gang d. 23. februar. Billedskolen løber over i alt 9 uger (med pause i påskeferien) og slutter med en fernisering lørdag d. 30. april, hvor familie og venner er velkommen.

Sonia Delaunay

Relateret udstilling

En international klassiker indtog Louisianas Vestfløj: Sonia Delaunay (1885-1979) var på samme tid maler, designer og iværksætter, og er blandt modernismens mest originale stemmer.