Louisiana Live

Forbrydelsens fascination

 • Dato
  Tirsdag 22. februar
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsal
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entre til museet

Han begyndte karrieren som kriminalreporter, blev verdenskendt med den roste biografi om fodboldspilleren Zlatan Ibrahimovic, og de tre fortsættelser af Stieg Larssons Millenium-trilogi. Nu er han aktuel med sin egen krimiserie 'Obscuritas". Mød den svenske bestsellerforfatter David Lagercrantz.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr) bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Endnu en svensk krimi? David Lagercrantz ved, hvad han skriver om. Han begyndte sin karriere som kriminalreporter i 80’erne og 90’erne, blev så verdenskendt med den roste biografi om fodboldspilleren Zlatan Ibrahimovic, ‘Jeg er Zlatan’ samt de tre fortsættelser af Stieg Larssons Millenium-trilogi: ‘Hende der må dø’, ‘Manden der søgte sin skygge’ og ‘Det der ikke slår os ihjel’.

Nu er David Lagercrantz aktuel med sin egen krimiserie. I Obscuritas, som netop er udkommet, er intet som det ser ud til, og historien, der starter i dagens Sverige, trækker hurtigt tråde til både Afghanistan og USA.

Mød Lagercrantz til en snak om forbrydelsens tilsyneladende universelle fascination, men også om det at forstå og skrive sig ind i verden, vi helst vil lukke øjnene for.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.