Louisiana Live

Fra Kant til opmærksomhedstyveri

 • Dato
  Tirsdag 16. april
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Den 22. april er det 300 år siden, at den tyske filosof Immanuel Kant blev født. Én af hans kongstanker var, at vi mennesker kunne leve et myndigt liv, hvis vi benyttede os af fornuften og forstanden, hvis blot vi turde at tænke selv.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entre til museet.

I dag synes det så som så, med denne frigørelse. Vores fysiske eksistens udfordres af digitale medier, stress og mistrivsel vokser ikke kun blandt unge, nogle af menneskets mest værdifulde ressourcer som nærvær, koncentration og opmærksomhed er for alvor under pres. Mennesket er blevet til en rastløs Fomo Sapiens – altid bange for at gå glip af noget.

Denne udvikling beskriver medieanalytiker Camilla Mehlsen i sin anmelderroste bog Opmærksomhedstyveriet. Mød hende sammen med filosof Vincent F. Hendricks, der minder os om Kants kolossale betydning – både for historien og vores samtid.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.