Louisiana Live

Fremtidens intelligens

 • Dato
  Tirsdag 16. maj
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Udviklingen i kunstig intelligens er på få måneder eksploderet. På kort tid er der udviklet teknologi, der kan konversere med mennesker, skrive velformulerede tekster og skabe falske billeder, der ligner virkeligheden på en prik.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Eksperter taler om en revolution med fantastiske muligheder for mennesker, mens andre advarer om at udviklingen kan løbe ud af kontrol. Hvad er det for en teknologi der udvikler sig? Kan – og skal – vi forsøge at styre og kontrollere den? Og burde vi være nervøse eller begejstrerede?

Mød fremtidsanalytiker og tech-journalist Christiane Vejlø og professor i datalogi Thore Husfeldt, til en samtale om de uendelige muligheder ved kunstig intelligens – på godt og ondt.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.