Louisiana Live

Gak eller genial? - En aften med Tommy Ahlers om Elon Musk

 • Dato
  Torsdag 5. oktober
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Han har haft en traumatisk barndom. Og er siden blevet til en af verdens mest driftige, succesrige, kendte, men også kontroversielle personligheder.

Reserver plads
PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Elon Musk er over det hele: Han leverer elbiler til verden, har købt kommunikationsplatformen Twitter, nu X, hans satellitter spiller en afgørende rolle for bl.a. krigen i Ukraine, hans raketter har fragtet danske Andreas Mogensen til rummet.

Men hvem er Elon Musk? Hvad driver ham? Og hvorfor anses han af nogle som farlig? Den kendte iværksætter, m.m. Tommy Ahlers har fulgt Musk igennem årene og sætter ord på en særdeles usædvanlig biografi. Men også om hvorfor ethvert samfund ifølge Ahlers har brug for modige eventyrer, provokatører og personligheder, der skaber innovation, udfordrer normer og flytter grænser.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.