Louisiana Live

Grande Finale for Afdeling Q - med Jussi Adler-Olsen

 • Dato
  Torsdag 9. november
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Efter 16 år og ti bind med efterforskeren Carl Mørk er det slut. Afdeling Q står foran sin sidste sag og verden er vendt på hovedet: De gode viser sig som de onde, de onde som de gode.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Mød forfatter Jussi Adler-Olsen, der i 1990’erne begyndte at skrive romaner efter en alsidig karriere som bl.a. forlagsdirektør, chefredaktør, filmkomponist og boghandler. Han debuterede med thrilleren Alfabethuset (1997), der blev en bestseller både i Danmark og internationalt. Siden er det kun gået én vej, nemlig opad.

Serien om Afdeling Q er blevet en verdensomspændende succes, Jussi Adler-Olsen blev flere år i træk kåret som danskernes yndlingsforfatter og hædret med utallige priser – De Gyldne Laurbær, Glasnøglen, The Barry Award, Best Foreign Novel, The Ripper Award, Krimimessens Publikumspris blandt mange flere. Flere steder modtages han som en rockstjerne, i Danmark og Tyskland siges han at være den bedst sælgende forfatter igennem det sidste årti.

Men hvad kræver succesen? Hvordan holder man fast i sig selv? Og hvorfra kommer fascinationen for mord, ondskab og livets skyggesider? Mød manden bag forfatterskabet, der ser tilbage – bl.a. på en tid som dreng, hvor han voksede op på tre forskellige sindssygehospitaler og blev venner med de patienter, som ikke var raske nok til at færdes i samfundet udenfor.

Vært: Marc-Christoph Wagner

 

 

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.