Gratis aften for unge mellem 16-25 år

 • Dato
  Onsdag 6. marts
 • Tid
  Kl. 17:00 - 21:00
 • Sted
  Sydfløj og Bådehus
 • Pris
  Gratis

Er du mellem 16 og 25 år, og har du lyst til at tilbringe en aften med kunst, kreativitet og musikalske oplevelser i selskab med dine venner på Louisiana, så sæt kryds i kalenderen den 6. marts.

Louisianas Ungeaften er skabt af unge for unge og byder på et spændende program fra kl. 17 til 21. Aftenens program tager afsæt i museets aktuelle udstilling Det uerstattelige menneske, der handler om kreativitet og kunstige intelligens. Hvordan og hvornår er vi kreative som mennesker, og hvornår mister vi evnen? Hvad er det vi mennesker kan, som maskinen ikke kan? Og hvad betyder krav om effektivisering, optimering og håb om større vækst?

Ungeaftenen finder sted i udstillingen i museets Sydfløj samt i Bådehuset ved Øresund, og der er naturligvis gratis adgang for unge i alderen 16-25 år. Deltag i eventet her, hvis du vil med.

Bemærk, at der er ubegrænset adgang til aktiviteterne i udstillingen, men at der er begrænset adgang til Bådehuset. Ved ankomst til museet kan du henvende dig i indgangen, hvor du får tildelt en billet, der giver adgang til hele aftenen (inkl. koncert mm i Bådehuset).

PROGRAM

▪️ Kl. 17.00 Ved Louisianas hovedindgang får du et krea-kit (en pose med materialer), så du kan gå rundt i dit eget tempo og prøve de aktiviteter, som du har mest lyst til.

▪️ Kl. 17.00 – 19.00: Workshops af unge til unge i udstillingen
Unge fra Nørre G, Helsingør Gymnasium og Espergærde Gymnasium samt Krogerup Højskole står klar til at møde dig i udstillingen Det uerstattelige menneske sammen med museets kunstformidlere. Her vil du blive introduceret til 5 forskellige workshops. Der vil bl.a. være meditation og mindfulness inspireret af den kinesiske kunstner Qui Shihuas hvide landskabsmaleri Untitled.

▪️ Kl. 19.00-21.00: I Bådehuset
Aftenen afsluttes i Bådehuset med lidt snacks og drikke, før den musikalske oplevelse introduceres. Her kan du opleve Hanah, den 18-årige danske sanger, sangskriver og producer, som eksperimenterer på tværs de musikalske stilarter indie, RnB, jazz og rap.

Det uerstattelige menneske

Relateret udstilling

Stor tema udstilling, der søger at indkredse fænomenet kreativitet som noget grundlæggende og definerende for, hvad det vil sige at være menneske - ikke mindst i en tid med kunstig intelligens.