Koncert

Greg Hutchinson – Masterclass

 • Dato
  Lørdag 6. november
 • Tid
  Kl. 11:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 150 (+ kr. 10 gebyr)

I forbindelse med at Greg Hutchinson gæster Louisiana med Niels Lan Doky International Jazz Collective giver den amerikanske trommeslager en sjælden masterclass.

KØB BILLET

Pris kr. 150 (+ kr. 10 gebyr)
Bemærk, at koncertbilletten inkluderer entré til museet.

Greg Hutchinsons ry som en af de førende jazztrommeslagere i verden i dag gør hans besøg til en oplevelse, vi har ventet længe på, og som vi har store forventninger til. Hutchinson, som er født i 1970, cementerede sit navn i 1990erne, på verdensomspændende turnéer med bl.a. Betty Carter, Roy Hargrove, Ray Brown, Joe Henderson, Joshua Redman, Johnny Griffin, Mark Whitfield og Jimmy Smith.

Masterclassen vil være med deltagelse af trommeslagere fra Syddansk Konservatorium, som vil modtage kollektiv såvel som individuel undervisning samt gode råd fra Greg Hutchinson selv. Tromme-eleverne vil undervejs spille sammen med en gruppe bestående af andre elever fra konservatoriet, således at de kan høres, undervises og rådgives i en konkret musikalsk kontekst.

PRAKTISK INFO OM KONCERTER

Koncerten spilles uden pause.

Pladserne er nummererede og døren til salen åbnes 25 minutter inden arrangementet begynder – adgang via museets cafe (Vinterhaven). Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.

Flere koncerter

Se hele kalenderen