Louisiana Lecture

(Udsat) Grøn arkitektur – fra forskning til praksis

 • Dato
  Onsdag 17. februar
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Kasper Guldager er arkitekt og seniorpartner i 3XN og stærkt optaget af, hvordan arkitektur kan skabe en bedre verden – både for os som mennesker og for klimaet.

Vi forsøger at finde en ny dato til dette arrangement, når muset åbner igen.

Billetpris er eksklusiv entré til museet. Pladsbestilling er nødvendig. Bemærk, at pladserne i salen er nummererede.

Kasper Guldager er stifter af 3XN arkitekters grønne tænketank GXN, og han vil denne aften fortælle om firmaets tilgang til at skabe positive aftryk med byggeri.

Guldager taler desuden om sit arbejde med tværfaglig forskning i adfærdsdesign og klimaløsninger og om en fremtidig arkitektur, som skal måles på flere bundlinjer.

Arrangementet knytter sig til den aktuelle udstilling med den indiske arkitekt Anupama Kundoo, der er en ivrig fortaler for at arkitekter prioriterer deres tid ligeligt mellem at forske, dele viden og bygge.

I følge Kundoo giver dette nemlig en dybere forståelse for fx kontekst, funktion og bæredygtighed – og dermed i sidste ende også en bedre arkitektur.

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med et begrænset antal deltagere. Salen fyldes halvt op med tomme pladser mellem hver reservation. Pladserne er nummererede, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via Vinterhaven. Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719 (ledsager bedes bestille plads via reservationslink ovenfor).

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.

Anupama Kundoo

Relateret udstilling

Den indiske arkitekt Anupama Kundoo søger at kaste lys over en knap ressource i vores liv: tiden.