Louisiana Live

Guldbrandsens amerikanske portræt

 • Dato
  Tirsdag 5. marts
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Da hundredvis af voldelige demonstranter stormede den amerikanske kongres for tre år siden, stod den danske dokumentarist Christoffer Guldbrandsen næsten midt i det – med sit kamera.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entre til museet.

Han havde fulgt den kontroversielle, næsten mytiske, republikanske rådgiver Roger Stone i en periode, der blev skelsættende for både Stone, Donald Trump – og hele det republikanske parti. En mand der med en gigantisk Nixon-tatovering på ryggen og en cigar i mundvigen, konstant hviskede præsident Trump i øret og rådgav om næste skridt og strategi. Hvem var det, Christoffer Guldbrandsen pludselig kom så tæt på? Hvilken bevægelse var det, Stone satte strøm til? Og hvilke konsekvenser får det for det amerikanske præsidentvalg til efteråret? Mød den danske dokumentarfilminstruktør og journalist Christoffer Guldbrandsen.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.