Louisiana Live

Havet

 • Dato
  Tirsdag 6. juni
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Hvordan lærte vi at finde vej over vandet? Var Magellan virkelig den første, der sejlede jorden rundt? Hvorfor ved vi så lidt om oceanernes bund?

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Mød den svenske forfatter Patrik Svensson, der er aktuel med bogen Havet og mennesket, og som i 2019 modtog den prestigefyldte Augustpris for Åleevangeliet – en bog, der blev solgt til oversættelse i 37 lande og nomineret som én af verdens bedste i 2020.

Havet og mennesket er en bog om folk, der har udforsket, kortlagt og forsøgt at underlægge sig havet. Det er også en bog om havets tillokning, om den ældgamle drift, der til alle tider har fået mennesker til at søge ud på åbent hav. Kort sagt: En bog om nysgerrigheden.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.