Louisiana Live

(UDSOLGT) Heksebørnenes mor Anja Ringgren Lovén

 • Dato
  Tirsdag 6. oktober
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Hun blev med ét verdenskendt, da hun i 2016 redder en lille udmagret dreng ved navn Hope fra en landsby i Nigeria. Drengen var anklaget for at være heks og var blevet udstødt og tortureret af både familie og naboer. Siden har Anja Ringgren Lovén modtaget flere priser for sit humanitære arbejde.

Arrangementet er udsolgt.

Billetpris er eksklusiv entré til museet. Pladsbestilling er nødvendig til dette event. Bemærk, at pladserne i salen er nummererede.

Men hvordan startede det hele? Hvordan endte en ung nordjyde i Afrika? Og hvilke personlige omkostninger har det haft? Mød Anja Ringgren Lovén, forfatter af bogen Heksebørnenes mor, til en samtale om at hjælpe andre, at bygge bro mellem forskellige verdener og at finde lykke midt i det hele.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO OM LIVE

Arrangementer i Koncertsalen afholdes for tiden med et begrænset antal deltagere. Salen fyldes kun halvt op med tomme pladser mellem hver reservation.

Pladserne er nummererede og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet begynder – adgang via Vinterhaven. Der er ikke længere mulighed for ventekø. Bemærk, at der skal bæres mundbind (eller visir), når du går gennem Louisiana Cafe til Koncertsalen.

Skulle der være afbud på dagen, udleveres disse pladser løbende i hovedindgangen. Skriv til os på mail@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for dine pladser.