Louisiana Live

Hundredårskrigen

 • Dato
  Torsdag 4. januar
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Martin Krasnik, chefredaktør på Weekendavisen, har skrevet en ualmindelig personlig bog. I 'En smal bro over afgrunden' reflekterer han over terrorangrebet mod Israel den 7. oktober og krigen mod Hamas i Gaza, som har sendt chokbølger igennem Mellemøsten og hele verden.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Påvirket af de traumatiserende begivenheder forsøger Martin Krasnik at forstå en konflikt, som har sendt jøder og palæstinensere ud i en kamp om overlevelse og eksistens, som ikke kan vindes, og som truer med at sprede sig til både Europa og resten af verden.

Mød ham i årets første Louisiana LIVE, hvor han væver sin egen familiehistorie ind i den store konflikt, fortæller om sit venskab med palæstinensiske Yahya Hassan og insisterer på håb, dialog og sameksistens for de jøder og palæstinensere, som i dag bliver gidsler for ekstremister på begge sider.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.