Louisiana Live

Hurra for Grundloven!

 • Dato
  Tirsdag 4. juni
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

I år er det 175 år siden at Grundloven blev underskrevet. Den har forholdsvis få paragraffer, men udgør nerven i vores demokrati og retsstat.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entre til museet.

Aftenen inden Grundlovsdag har vi derfor inviteret højesteretspræsident Jens Peter Christensen i Koncertsalen, som i sin nye bog tørrer støvet af Grundloven. Med et glimt i øjet og i et enkelt og let forståeligt sprog giver han eksempler på, hvordan Grundloven indvirker på vores hverdag. Der er kapitler om monarkiet, Folketinget, domstolene, den personlige frihed, ejendomsretten, boligens ukrænkelighed og ikke mindst om forholdet mellem jura og politik. Jens Peter Christensen, der er cand.scient.pol., og som har en doktorgrad i jura, har været højesteretsdommer siden 2006 og højesteretspræsident siden 2022.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.