Louisiana Live

Hvor ender dit plastik?

 • Dato
  Torsdag 4. november
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  20 kr. (eksklusiv entré)

Siden 1950'erne er forbruget af plastik eksploderet og på trods af stigende fokus på genbrug, klima og miljø fortsætter plastikforbruget med omfattende konsekvenser for miljø og sundhed.

BESTIL PLADS 

PRIS: kr. 20
Bemærk, billetten inkluderer ikke entré til museet.

Med tre nye dokumentarfilm, produceret af The Why Foundation, ’Genbrugsmyten’, ’Mennesket som forsøgskanin’, og ’Flasker på afveje’ bliver der sat spot på plastikken og den omfattende negative påvirkning på miljø og mennesker; for hvor ender al den plastik vi sender til genbrug egentlig? Hvad gør det ved naturen? Og hvilken påvirkning har plastikforbruget på vores sundhed?

Louisiana LIVE viser klip fra filmene og taler om budskaberne i dem, med Mette Hofmann-Meyer fra medieorganisation The Why Foundation og Anne Aittomaki fra NGO’en Plastic Change.

Vært: Anna Ingrisch

Om The Why Foundation

Dansk multi-prisvindende non-profit medieorganisation. For at bekæmpe ulige adgang til information producerer og donerer The Why Foundation dokumentarfilm til partnere i hele verden. Gratis, troværdig information er ikke tilgængeligt for millionvis af mennesker. The Why Foundations vision er at gøre undersøgende dokumentarfilm om verdensmål og menneskerettigheder tilgængelige for hvem som helst, hvor som helst.

De tre dokumentarfilm kan ses på DR1 den 31. okt. (Mennesket som forsøgskanin) 1. nov. (Genbrugsløgnen) og 2.nov. (Flasker på afveje)

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.