Louisiana Live

Ian Kershaw om magten og mennesket

 • Dato
  Torsdag 16. marts
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Photo: Mark-Kohn Hollandse-Hoogte

En aften med én af de største nulevende historikere, der i sit seneste anmelderroste værk skriver om de personligheder, der igennem det 20. århundrede har formet vores verden – på godt og ondt.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Ian Kershaw har analyseret Europas op- og nedture og regnes for én af de største nulevende historikere. I sit seneste anmelderroste værk skildrer han en række personligheder, der på godt og ondt har formet verden gennem det 20. århundrede – Lenin, Stalin, Hitler, Mussolini, Churchill, Tito, de Gaulle, Franco, Adenauer, Gorbatjov, Thatcher, Kohl.

Hvem var disse mennesker, der igennem personlighed og karisma kom til magten og brugte den? Hvad havde de tilfælles – dem, der forandrede hele samfund, udkæmpede krige og formede deres tid, ofte med en brutal tilgang til politiske eller personlige modstandere?

Mød Ian Kershaw i Koncertsalen til en, med garanti, livlig samtale. Bemærk: Arrangementet foregår på engelsk

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.