Koncert med Iceage

 • Dato
  Fredag 30. juli
 • Tid
  Kl. 20:00
 • Sted
  Louisiana Parkscene
 • Pris
  Gratis for museets gæster

Københavnske Iceage brød for ti år siden igennem lydmure og ramte plet i adskillige anmelderhjerter med deres støjende punkrock - både herhjemme og i udlandet.

Iceage skubber til stadighed grænserne for deres musikalske udtryk, og deres nyeste udgivelse Seek Shelter er ingen undtagelse.

Iceage tilføjer konstant elementer til deres soniske palette, samtidig med at de bibeholder den nerve som kendetegner bandet. De har været igennem en stor musikalsk og personlig udvikling fra begyndelsen i den lokale undergrund af København, til scener over hele verden gennem årene, hvor bandet trods deres stadigt unge alder har spillet hundredvis af koncerter hvert årsiden debuten. Iceage har gennem mere end et årti været i konstant bevægelse, fra den internationalt roste debutplade New Brigade (2011) til opfølgeren You’re Nothing (2013), der cementerede deres status som punk rockens nye bannerførere.

Iceage består af Elias Bender Rønnenfelt, Dan Kjær Nielsen, Jakob Tvilling Pless, Johan Suurballe Wieth og Casper Morilla Fernandez.

Praktisk Info

Arrangementerne på Parkscenen er gratis for museets gæster. Siddepladser i teltet kan tilgås 15 min. før de enkelte arrangementer begynder. Der kan ikke reserveres plads. Højtalere er opsat i området omkring teltet, så man også kan fordele sig på græsplænen og lytte med herfra.

Teltet ryddes mellem de enkelte arrangementerne, for blandt andet at give plads til lydprøver.