Omvisning

Introduktion: Alex Da Corte

 • Dato
  Sluttet
 • Tid
  Kl. 14:00 - 14:45
 • Sted
  Alex Da Corte udstillingen
 • Pris
  Gratis - for museets gæster

Træd ind i en verden af farver. Sæsonens visuelle powerbrag af en udstilling er den til dato største i Europa med en af de yngre stjerner på den internationale kunstscene. Få en gratis introduktion til Alex Da Cortes sære, sanselige og farverige univers.

Tilmelding i informationen på museet fra to timer før omvisningen. Begrænset plads. Først til mølle.

Alex Da Corte (f. 1980) erobrer rum med farver i et krydsfelt af design og billedkultur. Louisianas udstilling er den første dybdegående præsentation i Europa af den venezuelansk-amerikanske kunstner, der arbejder med både maleri, skulptur, installation og video – og som optræder i utallige forklædninger i sine film – som alt fra den lyserøde panter til Eminem og Frihedsgudinden.

PRAKTISK INFORMATION

Vi mødes i museets foyer.

Maks. 25 gæster per omvisning. Man skal have billet til omvisningen, som udleveres i indgangen efter først til mølle princippet fra 2 timer forude for omvisningen, der er gratis for museets gæster.

Alex Da Corte

Relateret udstilling

Et visuelt brag af en udstilling med en af de yngre stjerner på den internationale kunstscene. Alex Da Corte (f. 1980) arbejder med både maleri, skulptur, video og installation.