Omvisning

Introduktion: Gauri Gill

 • Dato
  Torsdag 23. februar
 • Tid
  Kl. 14:00 - 14:45
 • Sted
  Gauri Gill udstillingen
 • Pris
  Gratis - for museets gæster

Tag med på en gratis introduktion til udstillingen med fotografen Gauri Gill, der med et væld af fotografiske genrer og metoder, skildrer det moderne Indiens sårbare, udsatte og oversete.

Tilmelding i informationen på museet fra to timer før omvisningen. Begrænset plads. Først til mølle.

Hendes værk er originalt og stærkt personligt, det kommunikerer med både poesi og humor, kombinerer sociale og æstetiske aspekter og har klar politisk kant. Og så vidner det om stor menneskelig indlevelse.

Gill benytter sig af en lang række fotografiske genrer, hun arbejder i sort-hvidt og farve, analogt og digitalt. Tilgangen er empatisk og solidarisk, men helt usentimental og stilmæssigt spænder hendes billeder fra en nøgtern realisme til en nærmest “magisk dokumentarisme.”

PRAKTISK INFORMATION

Vi mødes i museets foyer.

Maks. 25 gæster per omvisning. Man skal have billet til omvisningen, som udleveres i indgangen efter først til mølle princippet fra 2 timer forude for omvisningen, der er gratis for museets gæster.

Gauri Gill

Relateret udstilling

Den indiske fotograf Gauri Gill søger at give en stemme til og rykke det moderne Indiens udenforstående – de glemte, gemte, oversete og udstødte – ind midt i billedet. Og dermed i vores synsfelt.